“Gran pas endavant” de l’oferta educativa al Palau d’Anglesola

El Departament d’Educació i l’Ajuntament del Palau d’Anglesola han signat aquest divendres al matí el conveni de col·laboració que dona llum verda a l’execució de les obres per unificar i ampliar l’escola Arnau Berenguer, que actualment està dividida en dos instal·lacions separades. El conseller d’Educació, Josep Bargalló, acompanyat de l’alcalde Francesc Balcells, ha visitat l’espai de l’avinguda Sant Roc on s’iniciarà el procés constructiu l’any vinent ja del nou edifici que farà possible l’actuació, la qual ha definit com “un gran pas endavant” per millorar l’oferta educativa del poble.

Els treballs compten amb un pressupost d’uns 2 milions d’euros, dels quals 1,6 els sufragarà la Generalitat i la resta el consistori del municipi. L’alcalde Francesc Balcells ha dit que és “un dia molt important” perquè l’actuació és un “petit èxit” de “molta gent” que l’ha reivindicat i el “centre” d’aquesta “són els nens i nenes”.

Balcells ha recordat que els cinc arquitectes del municipi redissenyaran el complex de Sant Roc, que acull diverses instal·lacions de servei públic i on també es preveu ubicar la primera escola bressol municipal.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.