Gusti dóna el tret de sortida al cicle de la biblioteca per potenciar la il•lustració entre infants i adults

gusti nens 2

L’il·lustrador argentí establert a Barcelona, Gusti, va ser l’encarregat ahir de donar el tret de sortida al nou cicle que impulsa la Biblioteca Comarcal Jaume Vila sota el títol Il·lustres il·lustradors il·lustren. L’objectiu: potenciar el món de la il·lustració entre adults i infants a través del relat de professionals del llapis i els colors.

Idear un personatge i dibuixar-lo en una cartolina per fomentar la creativitat va ser la motivació que Gusti va posar als 25 nens i nenes que van participar al taller que va dirigir ahir a la terrassa del biblioteca i que va tenir també un exercici de relaxació com a prèvia al moment creatiu. Al vespre la sessió pels adults es va traslladar al primer pis de l’equipament on l’il·lustrador va fer un viatge introspectiu a través del seu llapis, una eina que el converteix en superheroi, en les seves paraules, i que li permet transformar el seu voltant i expressar emocions posant en el seu just lloc la importància de tenir un bona tècnica.

Els següents protagonistes del cicle seran Valentí Gubianas (17 d’octubre), Ignasi Blanch (26 d’octubre) i Mercè Galí (30 d’octubre), autors juntament amb Gusti dels murals gegants que han presidit les vidrieres del Teatre L’Amistat per donar la benvinguda als visitants del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya en els darrers quatre anys.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.