Habilitat el formulari per participar la setmana vinent en el cribratge a Mollerussa

Cribratge Mollerussa desembre20

El Pavelló Firal de Mollerussa acollirà des del 9 i fins a l’11 de desembre un cribratge massiu als habitants dels municipis del Pla d’Urgell majors de 16 anys. Per això, l’Ajuntament de Mollerussa ja està preparant el dispositiu per dur-lo a terme i que preveu que es facin 80 test d’antígens per hora, prèvia concertació de cita a través d’un formulari que ja s’ha habilitat a la pàgina web municipal.

Del dispositiu se n’ha parlat a la reunió del Comité d’Emergència Municipal, presidida per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el qual ha informat  d’un repunt de la pandèmia, ja que, segons Salut, la taxa de rebrot, se situa a 507 amb una RT de 2,04. D’altra banda, a la reunió també s’ha posat en relleu que actualment a Mollerussa hi ha tres grups escolars confinats: dos a l’escola Vedruna de P3 i de 2n de Primària amb un total de 44 alumnes i 2 docents i un altre de 1r de Primària a l’escola Ignasi Peraire amb 14 alumnes i un docent.

D’altra banda, s’ha anunciat que la Policia Local iniciarà avui el repartiment de material informatiu plastificat perquè puguin ser col·locats pels responsables dels bars i establiments de restauració a les taules dels seus locals per incidir en la prevenció de cara a la clientela.  Quant a les actuacions fetes per la Policia Local, ara com ara s’han interposat un total de 189 denúncies per no dur la mascareta adequadament posada, 1 en la darrera setmana, en la qual també s’han obert 5 actes per no respectar el toc de queda o les restriccions de mobilitat del cap de setmana, de manera que ja se sumen 48 denúncies en aquest sentit des que va entrar en vigor la normativa. També s’han interposat un total de 9 denúncies per fer reunions de més de 6 persones.

 Pel que fa al Pla de Civisme, que duen a terme des de la regidoria d’Acció Social i Ciutadania, s’ha dut a terme un total de 22 intervencions a 32 persones. Així mateix, des de que es va tancar el Casal Municipal per a la Gent Gran a mitjans d’octubre s’han realitzat un total de 533 trucades a persones que viuen soles per fer-ne l’acompanyament.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.