Homenatge a sis veïns de Mollerussa que enguany han fet 95 anys

homenatjats

L’Ajuntament de Mollerussa ha volgut retre aquest dijous un homenatge a les sis persones que enguany han complert 95 anys, un reconeixement que habitualment es feia en el marc de la Diada de la Gent Gran que se celebra durant les Festes de Sant Isidori i que a causa de la pandèmia no es va celebrar.

No obstant això, en paraules de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, no s’ha volgut deixar perdre l’oportunitat de retre’ls homenatge tot i que en un format reduït i seguint estrictament el protocol de prevenció de la Covid19. Les persones homenatjades, dues de les quals han acudit personalment a l’acte mentre que les altres han delegat en familiars, han rebut un guardó amb la M corporativa en reconeixement i també un detall de Nadal.

“Malgrat tot, volem fer aquest acte d’agraïment per ajudar a construir la ciutat amb la vostra mirada”, ha dit el primer edil, el qual ha estat acompanyat en l’acte per la regidora d’Acció Social i Comunitària, Ciutadania i Infància, Anna Carné, i els portaveus dels grups municipals als consistori. També hi ha estat present el rector de la parròquia de Sant Jaume, Alfons Bustos, qui tradicionalment també assistia a l’homenatge.  Per acompanyar l’acte, s’ha comptat amb la lectura per part de la presidenta de Saó de Ponent, Cristina Simón, de tres poemes escollits per l’ocasió.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.