Huguet afirma que la ‘peatonalització del centre’ de Mollerussa és una oportunitat per re-impulsar empreses i comerços

HUGUET3

  • L’exconseller de comerç, turisme i consum es va reunir ahir amb empresaris de la capital del Pla per debatre  sobre com convertir aquest nou projecte de ciutat en una oportunitat de negoci.

L’exconseller de comerç, turisme i consum, Josep Huguet, es va reunir ahir amb empresaris i comerciants de Mollerussa, els quals tenen el negoci al centre de la ciutat i s’han vist afectats durant els darrers mesos per les obres de ‘peatonalització’ del centre de la ciutat. Huguet tot i entendre que durant aquest temps d’obres els comerciats s’han vist afectats per una baixada important de visites, el fet de convertir el centre de Mollerussa en zona només de vianants és una gran oportunitat  de negoci per a ells.

En aquest sentit, Huguet els hi ha explicat que totes les grans ciutats acostumen a tenir el centre de comerç i històric només per a vianants. “El problema principal del petit comerç és en major part les grans superfícies. Nosaltres quan vam estar al capdavant del departament de Comerç de la Generalitat vam lluitar per que no  s’instauressin grans superfícies a les afores de la ciutat, sinó que aquestes fossin tocant al centre de comerç de tots els municipis. Tot i així el petit comerç ha de lluitar constantment per evitar la pèrdua de clients, però les grans superfícies també es veuen obligades a lluitar per la baixada de vendes per culpa del comerç electrònic, per tant tothom, del més petit al més gran, ha de lluitar pel seu negoci, i la clau està en l’especialització, en oferir quelcom més del que pot oferir la resta, acompanyat sempre d’un bon servei”, apunta Huguet.

 HUGUET4

L’exconseller, ha felicitat a Engelbert Montalà, candidat d’ERC a l’alcaldia de Mollerussa, per haver apostat i liderat des del principi aquesta transformació de ciutat. De la mateixa manera, Engelbert Montalà ha explicat les noves oportunitats de negoci que s’obren als comerciants del centre de Mollerussa, “Ara venir a comprar al centre de Mollerussa serà una passejada, no es col·lapsarà la Plaça per vehicles que busquen aparcament ni corredisses perquè se’ns passa la zona blava. Ara, entre tots, hem de buscar la manera que aquesta modificació del centre de la ciutat atregui als pobles veïns, re-impulsi el comerç de la nostra ciutat, i convertim Mollerussa en la capital de l’oci i del comerç de tota la comarca”, afirma el candidat.

Els republicans planegen realitzar més reunions amb els comerciants per animar-los a fer seu aquest nou model de ciutat i ajudar-los en aquesta transició i noves oportunitats que se’ls presenta.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.