Imma López Pavia guanya el XXVè Premi de Poesia Maria-Mercè Marçal amb ‘Atles temporal’

L’obra recull cròniques dels principals esdeveniments històrics dels darrers seixanta anys a través de la mirada de la poetessa

L’autora valenciana Imma López Pavia ha estat la guanyadora del XXVè Premi de Poesia Maria Mercè Marçal amb l’obra ‘Atles temporal’, un recorregut vital pels principals esdeveniments històrics dels darrers seixanta anys a través de la mirada de la poetessa de la Costera.

El jurat ha destacat la voluntat que darrere de l’obra hi ha una concepció de llibre, que ja queda palès en el mateix títol del poemari. La portaveu Àngels Marzo ha posat en relleu la contraposició d’un estil líric i expressiu amb una escriptura més narrativa.

Imma López és la quarta dona que ha guanyat el certamen en les 25 edicions. L’acte de lliurament del premi s’ha celebrat en el tradicional sopar literari al restaurant Resquitx on hi han assistit prop de 400 persones. L’escriptor Josep Vallverdú va ser el convidat d’honor, acompanyat de la comissaria de la commemoració del centenari de l’escriptor lleidatà, Carme Vidal. Durant l’acte també es va dur a terme una lectura de poemes de la darrera edició del Premi de poesia El Sol del Pla a càrrec dels alumnes de l’escola El Timó de Sidamon i El Roser d’El Poal.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.