Inaugurat el Centre d’Iniciatives Empresarials al Consell del Pla d’Urgell, que dóna servei a prop d’un centenar de persones

El Centre d’Iniciatives Empresarials, que s’ha inaugurat avui, és únic a la província de Lleida i té com a principal objectiu formar aquelles persones que vulguin crear una empresa. Actualment presta servei a prop d’un centenar de persones, 15 del programa Joves per l’Ocupació i a una vuitantena d’aturats de llarga durada. Les noves dependències, ubicades al tercer pis del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, han suposat una inversió de 418.000 euros, finançats en un 50 per cent per fons europeus FEDER i la resta a parts iguals entre la Diputació de Lleida i el Consell.

L’equipament també servirà, a la pràctica, com a pas previ per als emprenedors que tinguin la intenció d’instal·lar-se en algun dels Centres d’Empreses Innovadores que hi ha a la província. Ara per ara, s’ofereixen un total 134 mòduls, dels quals prop d’un 60 per cent estan ocupats. A més, el percentatge de consolidació de les empreses que s’han iniciat en un viver supera el 90 per cent.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.