Inauguren les obres d’adequació i millora del Pou de l’Or de Bellvís

Queda pendent una segona intervenció en aquest àmbit amb més senyalització i la recuperació de la bassa

L’Associació de Dones del Pou de l’Or van inaugurar el passat diumenge les obres d’adequació de l’espai natural i històric del Pou de l’Or. Aquesta actuació s’ha fet en col·laboració amb l’Ajuntament de Bellvís, que ha permès incorporar una tanca d’accés i delimitar el camí i les zones més protegides. Queda pendent una segona intervenció en aquest àmbit amb més senyalització i la recuperació de la bassa, entre altres coses.

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de la presidenta de l’Associació, Teresa Pijuan, i l’alcalde de Bellvís, Joan Talarn. Tot seguit, la persona que va elaborar el projecte d’adequació, Joan d’Arandes, el naturalista i ornitòleg bellvisenc, Francesc Montcasí i el professor Antoni Majoral van explicar la realitat natural i històrica de l’àmbit.

El Pou de l’Or és un espai natural i històric que es patrimoni del poble, ens explica en la nostra història més recent però també la més remota i esdevé un espai de recuperació d’aquell Urgell sense aigua que el canal va canviar, és com una foto en el temps i depèn de nosaltres conservar-la.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.