Indignació a Ivars d’Urgell per la resolució definitiva del PUOSC

L’Ajuntament d’Ivars d’Urgell s’ha mostrat indignat amb la resolució definitiva del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2020-2024. L’alcalde, Joan Carles Sánchez, la considera un menyspreu vers el municipi pels ajuts econòmics assignats, 171.784,97 euros, així com per la manca de transparència i rigor a l’hora d’aplicar els criteris de puntuació.

Concretament, el principal projecte que l’equip de govern va presentar a la convocatòria va ser el del nou ajuntament del municipi, que s’ubicaria a les antigues escoles i serviria per mantenir un edifici històric. Està pressupostat en  308.925,98€  i la resolució de la Generalitat preveu subvencionar-ne 51.784,97 €. A més, assigna l’aportació a l’anualitat 2020, el que obliga al consistori a cercar la resta de finançament, executar l’obra i justificar-la durant l’any 2021.

L’Ajuntament va presentar al PUOSC també dos projectes vinculats a Vallverd. Són l’arranjament dels vestidors del casal l’Espiga de Vallverd, que no ha rebut cap assignació econòmica, i un projecte per ampliar les piscines municipals, al qual se li assigna 120.000 euros.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.