Indignació pels incendis que han afectat uns setanta arbres de la banqueta del Palau d’Anglesola

La plataforma Canal Viu llegeix un manifest en repulsa als focs, que es consideren intencionats, i mostra el seu temor perquè se’n produeixin més

En les darreres dues setmanes s’han produït quatre incendis a la banqueta del Palau d’Anglesola. Els focs, que es consideren intencionats, han afectat una setantena d’arbres al llarg d’uns 400 metres de la tercera séquia del Canal d’Urgell. De fet, alguns exemplars ja s’han hagut de tallar perquè eren susceptibles de caure.

Davant d’això, la plataforma Canal Viu ha visitat aquest dimecres l’espai afectat per conèixer l’abast dels danys i denunciar els fets. En concret, l’entitat ha llegit un manifest de repulsa als incendis i també als comportaments incívics que dificulten la preservació de les banquetes com a vies verdes.

Per tot plegat, Canal Viu ha mostrat el seu temor perquè es produeixin nous incendis a la banqueta. Durant l’acte de denúncia, la plataforma ha comptat també amb el suport de l’alcalde del Palau d’Anglesola, Francesc Balcells.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.