Infants i adolescents commemoren el seu dia depositant desitjos i compromisos en una “càpsula del temps”

La càpsula del temps ha estat l’element simbòlic protagonista de l’acte commemoratiu del Dia Universal de la Infància, que a Mollerussa ha comptat amb una lectura de diferents desitjos i compromisos que formen part dels objectius de desenvolupament sostenible de la UNICEF. La idea és que estiguin emmagatzemats al seu interior fins al 2030 per comprovar si, el 20 de novembre d’aquell any s’han arribat a complir.

De fet, les seves demandes i reivindicacions s’articulen des d’organismes com ara el Consell Nacional d’Infants i Adolescents de Catalunya, que compta amb diferents representants arreu del territori. Una eina que els serveix d’altaveu per, com aquest dijous, fer arribar el seu missatge.

A Mollerussa, infants i adolescents poden participar en la definició del model de ciutat a través d’audiències directes amb l’alcalde, on li poden fer arribar les seves propostes de millora, a més de rebre encàrrecs per desenvolupar alguns projectes.

La capital del Pla d’Urgell compta amb el segell de Ciutat Amiga de la Infància, un reconeixement d’UNICEF Espanya a les polítiques locals que l’Ajuntament implementa per aquest col·lectiu.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.