Infants i adolescents de Mollerussa commemoren el seu Dia Mundial

La jornada d’activitats familiars fa incís en procurar la bona salut mental dels més joves

Infants i adolescents de Mollerussa han commemorat el seu dia mundial amb una festa oberta a tota la ciutadania que s’ha celebrat al pavelló Pla d’Urgell. La jornada ha comptat amb diferents activitats lúdiques i familiars per reivindicar els drets dels infants, entre els quals s’ha volgut fer incís en la importància de procurar la bona salut mental dels més joves.

Entre les activitats organitzades, els assistents han pogut participar en un mural col·laboratiu que ha volgut recollir en una sola idea les diferents propostes treballades als centres educatius per afavorir la bona salut mental. L’activitat ha comptat amb la direcció dels artistes Llukuter i Kamma Marlo. A més, la jornada ha servit per presentar els nous membres dels consells de participació infantil i adolescent del municipi i per llegir el manifest reivindicatiu.

D’aquesta manera, pel pavelló hi han passat al llarg de tot el matí desenes de famílies, representants d’entitats i centres educatius del municipi, del consistori, entre altres. L’espectacle d’animació Danses Esbojarrades ha tancat la jornada.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.