‘Influencers 5G’ promouran des de Mollerussa la inclusió de les persones amb discapacitats

El pròxim dia 20 de novembre el Teatre l’Amistat serà el plató de la II Jornada Acudam Influencers 5G. Present i futur de la inclusió #DisCAPACITAT. La sessió, que es farà en streaming, té l’objectiu de promoure la inclusió en la societat de les persones amb discapacitats i s’adreça a tota la ciutadania, però especialment als joves en edat escolar o formativa. Hi participaran quatre ponents com són el periodista Abraham Orriols, el presentador Eloi Colell, l’esportista i impulsora del pàdel en cadira de rodes a Catalunya, Susana Rodríguez, i el director del Centre de Recursos Educatius ONCE Barcelona, Manel Eiximeno.

La celebració d’aquesta jornada en format online, que es farà a través del canal de Youtube de l’Acudam, ha afavorit la participació de l’alumnat d’arreu de Catalunya. De fet, gràcies a la difusió dels Serveis Territorials d’Educació, ja s’hi han inscrit mig miler d’alumnes de centres educatius de cada província respecte als 230 del territori lleidatà que van participar de forma presencial l’any passat en la primera jornada que l’entitat va organitzar també a l’Amistat i sota el títol Migracions i col·lectius vulnerables.

La inscripció, que és gratuïta, es pot tramitar fins al dia 18 de novembre. La jornada s’iniciarà a partir de les 10.00 del matí.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.