Inicien els primers moviments de terra previs a la construcció del pas inferior al costat de l’estació de tren de Mollerussa

Una part de l’andana nord de l’estació de tren de Mollerussa s’ha començat a enderrocar aquest dimarts dins els moviments de terra previs a les obres d’execució del pas inferior que connectarà aquesta zona, on hi haurà la futura terminal d’autobusos, amb el carrer Prat de la Riba de la ciutat. La intenció és que la setmana que ve s’incorpori als treballs una màquina pantalladora, amb la qual es construiran els murs subterranis.

Es calcula que d’aquí a un mes estigui tot a punt per a poder actuar sota les vies, fet que obligarà a interrompre el servei ferroviari durant un cap de setmana, probablement el darrer de setembre o el primer d’octubre. Just després caldrà fer el mateix amb el trànsit rodat del carrer Prat de la Riba.

L’inici dels treballs sobre el terreny arriben després que el passat 6 de juny es signés el conveni a través del qual l’Ajuntament de Mollerussa cedia a la Generalitat els terrenys on s’ubicarà la futura estació d’autobusos. Les obres del nou edifici, que començaran la propera tardor, tindran un cost d’un milió d’euros, el mateix que té el nou pas inferior.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.