Inicien les obres de millora a l’edifici del Consell Comarcal del Pla d’Urgell

Els treballs permetran noves dependències laborals, espais d’atenció al públic, la instal·lació d’enllumenat led i plaques fotovoltaiques a la coberta de l’edifici

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha començat les obres de millora de l’edifici de l’ens per la qual cosa durant els propers dos mesos i mig l’accés dels ciutadans a la recepció i registre i dels treballadors a l’edifici es realitza temporalment a través de l’entrada situada al carrer del Carme de Mollerussa . Els treballs permetran noves  dependències laborals i espais d’atenció al públic i és previst que entrin en servei abans d’acabar l’any.

Les obres han començat a la planta baixa, amb l’enderrocament de l’antiga recepció, i continuaran posteriorment per les plantes primera i segona per fer canvis que permetran disposar de més despatxos a secretaria, serveis tècnics i serveis de medi ambient.

A banda d’aquests treballs de construcció,  així mateix es durà a terme el canvi de l’enllumenat per tecnologia LED i  la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta de l’edifici. Aquestes actuacions compten amb el finançament del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya i tenen un cost de 266.711,95€.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.