Inicien les obres per millorar la circulació al Palau d’Anglesola

La millora afecta la LV-3321, des de l’entrada al municipi des de Fondarella fins a la connexió amb la carretera de Linyola a Mollerussa

La Diputació de Lleida ha inciat les obres d’arranjament de la carretera que travessa el Palau d’Anglesola, la LV-3321. La millora afecta des de l’entrada al municipi des de Fondarella fins a la connexió amb la carretera de Linyola a Mollerussa i inclou diferents tasques per millorar-hi la circulació.

Aquestes van des de pintar una doble línia i posar nous passos de vianants elevats a l’avinguda Sant Roc per reduir-hi la velocitat i millorar la seguretat de la via, fins a rehabilitar el ferm de la plaça Catalunya, carrer la Bassa i carrer la Fassina, passant per renovar totes les rigoles de banda i banda de carrer. Tanmateix, l’obra més important és corregir la corba que hi ha actualment al carrer la Bassa i carrer la Fassina, un punt negre vial del Palau d’Anglesola, perquè és un pas estret i no té ni vorera. En aquest sentit, l’ajuntament va adquirir la casa que feia xamfrà, la va enderrocar i ara permetrà corregir el traçat de la carretera, millorant la visibilitat i la seguretat, a més a més de construir voreres a banda i banda, que en aquests moments no existeixen.

L’obra va a càrrec de l’empresa Sorigué i compta amb un pressupost d’execució de 378.929,92 € finançat íntegrament per la Diputació.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.