Insisteixen en la poda dels arbres per evitar la problemàtica dels estornells

Els grups de l’oposició a Mollerussa demanen aquesta actuació i plantegen establir un equip de treball arran d’una moció d’ERC

El ple de l’Ajuntament de Mollerussa va debatre aquest dijous diferents mesures contra la problemàtica dels estornells. Això arran d’una moció presentada pel grup d’ERC que proposava set actuacions com la poda dels arbres en diferents zones com l’avinguda del Canal. L’equip de govern del consistori va tombar la moció per discrepàncies en alguns dels punts, malgrat que va veure amb bons ulls fer efectiva alguna de les idees com la creació d’un grup de treball especial amb representants de cadascun dels grups municipals.

De la mateixa manera, l’equip de govern va impedir també que s’aprovés una moció presentada pel PSC, que havia rebut el suport de la resta de grups, i que consistia en articular una ordenança que reguli la circulació de patinets elèctrics.

D’altra banda, el ple sí que va aprovar la concessió durant trenta anys a l’Agrupament Escolta Cal Met de les instal·lacions de l’antiga discoteca Musicland. A més, es va ratificar dedicar un carrer a la poetessa Maria Mercè Marçal i Serra.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.