Iván Fernández, campió absolut al 3r Obert de la temporada

Manel Martínez i Iván Fernández. FOTO: Ramón Fernández.

Iván Fernández, del Club Tennis Taula Mollerussa va guanyar el passat diumenge el tercer Obert Absolut de la temporada de tennis taula que es va disputar a Les Borges Blanques. Van completar el podi Manel Martínez (CTT Mollerussa) i Carles Margalida (CTT El Pont de Suert). La quarta posició també va ser per un palista mollerussenc, el Xavier Martínez. D’aquesta manera, el CTT Mollerussa va aconseguir classificar tres jugadors entre els quatre primers.

Durant el mateix cap de setmana es va disputar la competició provincial per edats. Marc Perelló i Marc Miró van quedar subcampions en les seves respectives categories. El primer ho va fer a juvenil després de cedir la final per 3-0 contra Guillem Sans (CTT Borges). D’altra banda, Miró va perdre de forma més ajustada (3 a 2) a la categoria infantil contra el també jugador del CTT Borges, Pau Palau. En aquesta categoria va completar el podi Xavier Martínez, del CTT Mollerussa, i Gemma Lladonosa, del CTT Balaguer.

Així doncs, el CTT Mollerussa tanca un cap de setmana amb bons resultats a nivell provincial i amb èxit de participació ja que fins a 14 palistes van participar a les competicions d’edats i absoluta. El pròxim Obert serà el 4 de març i el club espera tornar a repetir aquestes xifres de participació.

Per últim, a nivell d’equips, aquest passat cap de setmana hi va haver lliga nacional. El primer equip, el CTT Mollerussa Servisimó VW que milita a Segona Nacional (quarta màxima categoria d’Espanya), va perdre a Sant Joan Despí, contra l’equip CTT Ateneu 1882, per un contundent 5-1. Aquest resultat el deixa en zones de descens a l’equador de la competició. Si aquesta va ser la cara negativa, la cara positiva la va donar el segon equip, el CTT Mollerussa Àlex Joier de Tercera Nacional, que va guanyar per 6-0 el derbi de la categoria, contra el CTT Borges Sidtel.