Joan Pera i Mercè Arànega, protagonistes de la nova temporada del Teatre L’Amistat

El Teatre l’Amistat de Mollerussa arrencarà el proper dissabte 3 d’octubre la temporada tardor-hivern amb l’espectacle Dominus Corruptus de Nando Massaneda, un monologuista amateur gironí que torna a la capital del Pla d’Urgell amb la seva nova actuació teatral.

Per l’equipament, que compta amb 551 localitats, hi passaran tres obres de teatre més, entre les quals hi destaca la protagonitzada per l’actor Joan Pera, Fer riure és un art. També com a cap de cartell es podrà veure el drama Neus Català, un cel de Plom de Mercè Arànega i hi haurà un espectacle de música a càrrec de la Coral Shalom.

Mentre, per al públic infantil i juvenil, se n’han programat un total de 4 de la mà de La Xarxa, fundació que organitza espectacles a diverses poblacions de la província de Lleida. A Mollerussa es començarà la temporada el 18 d’octubre amb l’obra de teatre musical Viatge a l’illa del tresor i també es podran veure altres espectacles musicals, de pallassos i audiovisuals d’animació.

Precisament al mes d’octubre, la trajectòria de l’entitat a Mollerussa arribarà als 30 anys. En aquestes tres dècades d’història, s’han dut a terme 258 representacions que han aplegat a un públic superior a les 70.000 persones.

A partir d’aquest dimecres es podran adquirir per internet les entrades dels espectacles de la programació de l’Amistat. Mentre, la guixeta per comprar-les de forma presencial s’obrirà el proper 1 d’octubre.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.