Joan Reñé assisteix a la inauguració del taller especialitzat en carretons elevadors Linde ubicat a l’Institut Mollerussa

TallerInsMollerussa3El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit aquest divendres a l’acte d’inauguració del taller de reparació de carretons elevadors Linde a l’Institut Mollerussa.

L’acte també ha comptat amb la presència de Marc Solsona, alcalde de Mollerussa; Joan Trull, president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell; Antoni Reig, director de l’Institut Mollerussa; representants dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida; i Antoni Miquel, gerent de l’empresa A. Miquel. Tots ells han efectuat una visita al taller que, segons ha explicat Antoni Reig, estarà especialitzat en carretons elevadors i oferirà una formació de primera línia als alumnes que cursen manteniment preventiu i curatiu de maquinària, és a dir, mecànics especialitzats. El taller estarà instal·lat al centre educatiu, però també podrà ser utilitzat per la firma Linde per fer cursos o d’altres activitats.

Aquest taller és fruit de l’entesa entre l’Institut Mollerussa i l’empresari Antoni Miquel, una col·laboració que va impulsar ara fa dotze anys Joan Reñé quan era president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, i arran de la qual ara Tallers A. Miquel ha patrocinat la construcció del taller.

Reñé s’ha congratulat que aquell principi de col·laboració hagi esdevingut tot un exemple de mecenatge que ha donat com a resultat un equipament de primer ordre, del qual se’n gaudiran una cinquantena d’alumnes del centre d’ensenyament. Antoni Reig ha dit que han volgut convidar Reñé per aquell paper que va tenir com a iniciador de la relació amb Tallers A. Miquel, amb la qual cosa el president de la Diputació de Lleida ha estat una mena de ‘padrí’ del nou taller.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.