Joan Reñé, inaugura la primera edició del certamen EquiMollerussa

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat aquest divendres la primera edició del certamen EquiMollerussa. Un esdeveniment internacional coorganitzat per la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de la capital del Pla d’Urgell, l’Institut de Mollerussa, Fira de Mollerussa i l’Associació Nacional de Criadors de Cavalls de Pura Raça Espanyola.

El certamen inclou un concurs morfològic i funcional de cavalls, que reuneix en competició una setantena de criadors procedents de Catalunya, altres punts de l’Estat espanyol, França, Suïssa i Guatemala; més de tota una oferta complementària amb competicions de salt, espectacles eqüestres, una part gastronòmica, exposicions de maquinària i activitats formatives.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, preveu que un futur s’utilitzin les instal·lacions per activitats de caràcter més lúdic.

El certamen estarà obert al públic de forma gratuïta fins al diumenge al migdia. En total està previst que més de 200 cavalls participin entre els concursos de morfologia i de salt territorial.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.