Joan Vila guanya el 18è Concurs de Pintura Ràpida “Ciutat de Mollerussa”

L’artista Joan Vila, de Sabadell, ha estat el guanyador aquest diumenge dels 1.500 euros corresponents al primer premi del 18è Concurs de Pintura Ràpida “Ciutat de Mollerussa”, que enguany tenia com a eix el renovat centre de la capital del Pla d’Urgell. Concretament, les places de l’Ajuntament, Manuel Bertrand, Major i Pla d’Urgell han aplegat els 33 pintors amb què ha comptat la convocatòria, xifra que suposa un lleuger increment respecte a l’any passat.

Així mateix, el pintor barceloní Julio García, vencedor de l’edició passada, i la lleidatana Mercè Humedas s’han adjudicat el segon i tercer premi del concurs, dotats amb 1.000 i 525 euros respectivament. En total, s’han repartit fins a 5.275 euros distribuïts en 9 premis. Cal destacar també que l’esdeveniment ha comptat amb la participació de pintors d’arreu de Catalunya.

Les obres guanyadores, així com alguns quadres més que els seus autors han volgut deixar perquè es puguin veure i inclús comprar, s’exposaran del 22 al 29 de setembre a la Sala d’Exposicions del Museu de Vestits de Paper de Mollerussa.


Informa: Ignasi Gómez / Imatges: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.