Joaquim Fabrés assumeix la secretaria de la Federació de Fires de Catalunya

El tècnic de Fira de Mollerussa relleva a Xavier Roure, qui va ocupar el mateix càrrec des del 2020 i fins al passat juliol

El tècnic de Fira de Mollerussa, Joaquim Fabrés, és des del passat 1 de desembre, el nou secretari de la Junta Directiva de la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC), la qual està presidida per la directora general de Fira de Girona, Coralí Cunyat. Fabrés agafa el relleu de l’exdirector de l’ens firal de la capital del Pla d’Urgell, Xavier Roure, qui va ocupar el mateix càrrec a la Federació entre el 2020 i el passat mes de juliol, quan va deixar la direcció de Fira de Mollerussa. Creada el 1995 i actualment amb 55 membres associats -9 de la demarcació de Lleida-, els quals representen 300 fires de tot Catalunya, la FEFIC té com a funció la coordinació, representació, gestió, defensa i foment dels esdeveniments firals que es desenvolupen a Catalunya. Pel que fa a les comarques de Lleida, a l’actual Junta Directiva i juntament amb Fira de Mollerussa, hi figuren Fira de Lleida –2a vicepresidència – i els ajuntaments de la Seu d’Urgell i les Borges Blanques –vocals–, mentre que la resta d’associats de la demarcació són Fires de Balaguer i els ajuntaments d’Agramunt, Tremp, la Pobla de Segur i Os de Balaguer.

L’alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, i Joaquim Fabrés, a les oficines de l’ens firal

El tècnic de Fira de Mollerussa, Joaquim Fabrés, és des del passat 1 de desembre, el nou secretari de la Junta Directiva de la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC), la qual està presidida per la directora general de Fira de Girona, Coralí Cunyat. Fabrés agafa el relleu de l’exdirector de l’ens firal de la capital del Pla d’Urgell, Xavier Roure, qui va ocupar el mateix càrrec a la Federació entre el 2020 i el passat mes de juliol, quan va deixar la direcció de Fira de Mollerussa.

Creada el 1995 i actualment amb 55 membres associats -9 de la demarcació de Lleida-, els quals representen 300 fires de tot Catalunya, la FEFIC té com a funció la coordinació, representació, gestió, defensa i foment dels esdeveniments firals que es desenvolupen a Catalunya.

Pel que fa a les comarques de Lleida, a l’actual Junta Directiva i juntament amb Fira de Mollerussa, hi figuren Fira de Lleida –2a vicepresidència – i els ajuntaments de la Seu d’Urgell i les Borges Blanques –vocals–, mentre que la resta d’associats de la demarcació són Fires de Balaguer i els ajuntaments d’Agramunt, Tremp, la Pobla de Segur i Os de Balaguer.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.