Joc de taula per fer fortuna i reforçar l’arrelament a Mollerussa

Neix el ‘Mollecity’, on els jugadors podran adquirir carrers o places mentre coneixen elements històrics i contemporanis del municipi

La plaça Manuel Bertrand, l’avinguda de la Generalitat o el carrer Palau són alguns dels indrets que es podran adquirir al ‘Mollecity’, un joc de taula basat en un de mundialment conegut on els jugadors hauran de construir la seva fortuna a la capital del Pla d’Urgell per poder guanyar la partida.

El joc forma part del projecte dels agramuntins Oriol Farràs i Jordi Noguera, que l’han adaptat també per altres ciutats lleidatanes, i té l’impuls de la mollerussenca Marta Timoneda, que ha ideat els espais que hi apareixen amb la voluntat de divulgar-los i reforçar el sentiment d’arrelament al municipi.

Els diners per comprar aquests espais seran els ‘Molleuros’, la moneda local. Així, la propietat més cara d’adquirir serà el carrer Ferrer i Busquets, però també s’hauran de fer donacions a la capella de Sant Isidori i les fires de la ciutat tindran el seu protagonisme, per exemple. En aquest sentit, el joc té caràcter solidari. Tindrà un preu de 35 euros, dels quals 1 anirà destinat a entitats de Mollerussa que han col·laborat per fer realitat la iniciativa o bé a la Marató de TV3.

Els interessats en reservar el joc ho poden fer al formulari que trobaran al compte d’Instagram: mollecity_eljoc. L’Oficina Jove de Mollerussa serà el punt de recollida a partir del desembre aproximadament.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.