Joel Segura, de Nufri, guanyador del 22è Concurs de Carretilles d’Elevació

Foto grup guanyadors Concurs de Carretilles (2)

Un total de 16 persones, 15 homes i una dona, s’han inscrit enguany a la 22a edició del Concurs de Conducció de Carretilles d’Elevació, que ha organitzat Tallers Antoni Miquel S.L durant la 147a Fira de Sant Josep de Mollerussa.

El concurs, que ja va arrencar ahir a la tarda, ha continuat aquest matí a la carretera de Miralcamp i el lliurament de premis ha tingut lloc al migdia, a l’estand dels organitzadors.

El guanyador d’aquesta edició ha estat Joel Segura (Nufri), amb un temps d’11,35 minuts, seguit de Ramon Gutiérrez (Nufri), segon classificat amb 11,54 minuts, i de Nelson Rodríguez (Nufri), tercer. Per la seva banda, Razvan Ionel Radacanu (Nufri) s’ha endut el Premi a la Seguretat.

Els participants han hagut de superar les cinc proves en un temps límit, i el que més s’ha valorat ha estat l’habilitat, la rapidesa i la precisió a l’hora de manipular la carretilla elevadora i transportar diferents objectes. D’altra banda, també s’ha valorat la seguretat, ja que s’ha distingit el participant que menys errors ha comès durant les proves, amb una especial atenció en el fre de mà. Finalment, els millors resultats han determinat la classificació del Concurs.

En concret, tres de les proves es van desenvolupar ahir, i avui han tingut lloc les dues restants. Les proves d’ahir van consistir a transportar, amb la carretilla elevadora, unes pilotes de futbol d’un pedestal a un altre; amuntegar caixes i canviar-les de lloc i, finalment, fer un castell amb llaunes d’oli per a maquinària. Pel que fa a les proves d’avui, ha destacat especialment una prova d’habilitat que incloïa la presència d’uns daus que els participants havien de llençar d’una determinada altura per, finalment, dibuixar en una pissarra, amb l’ajut de la carretilla elevadora, el número que apareixia en el dau.

Foto grup participants Concurs de Carretilles (1)

El lliurament de premis als guanyadors ha tingut lloc aquest migdia a l’estand de Tallers Antoni Miquel, representant oficial Linde per a Lleida, Tarragona i Andorra. Els tres primers classificats han estat guardonats amb un trofeu i un sobre amb diners.

Antoni Miquel, gerent dels Tallers Antoni Miquel, ha estat l’encarregat de lliurar el premi al guanyador del certamen. Per la seva banda, el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Mollerussa i vicepresident de la Fira de Mollerussa, Xavier Roure, ha lliurat la seva distinció al segon classificat i, finalment, Oriol Miquel, de l’equip directiu de Tallers Antoni Miquel ha atorgat el tercer premi. Per la seva banda, Antoni Miquel, també de l’equip directiu de l’empresa, ha lliurat la distinció a la seguretat.

Enguany es compleixen 22 anys des que es va celebrar per primera vegada el Concurs de Carretilles d’Elevació a Mollerussa. D’aquesta manera, des de l’any 1997, Tallers Antoni Miquel S.L. organitza el certamen de manera ininterrompuda.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.