Jordi Llanes opta a complir la quarta legislatura consecutiva com alcalde de Castellnou de Seana

Captura

Jordi Llanes, actual alcalde de Castellnou de Seana, encapçala la candidatura Junts per Castellnou per a les pròximes eleccions municipals d’aquest diumenge 26 de maig. D’aquesta manera, Llanes opta a complir la seva quarta legislatura consecutiva com a batlle del municipi, des de que fou elegit l’any 2007, mitjançant una llista formada per 8 noms més; Maria Teresa Simó Chimenos, Albert Forns Vila, Josep Maria Pascual Duran, Jordi Roig Pont, Maria Dolores Ortiz Farré, David Jordan Vendrell i de suplents Elvira Colomés Villaró i Francesc Miralles Rullo.

D’altra banda, el grup d’Esquerra Republicana de Catalunya – Acord Municipal liderat per Raida Galitó, és l’altra candidatura que es presenta al municipi. Per optar a ser la nova alcaldessa de la localitat del Pla d’Urgell, Galitó ha confeccionat una llista integrada per 7 persones més; Eva Niubó Gómez, Àlex Carrera Castelló, Josep Maria Cos Quixal, Josep Ribalta Adern, Calamanda Calafell Villarrubí, Lidia Niubó Gómez i de única suplent Maria Carme Duch Castelló.

Cal recordar que actualment formen el consistori de Castellnou de Seana un total de 7 regidors, 6 són de l’antiga CiU (amb Jordi Llanes com alcalde) i 1 d’ERC – Acord Municipal (la regidora Raida Galitó).


Informa: Redacció

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.