Jornada electoral del 20D sense aglomeracions a Mollerussa

La jornada electoral a la capital del Pla d’Urgell s’ha desenvolupat amb normalitat i sense incidències remarcables. Des de primera hora del matí, els ciutadans s’han anat acostant a col·legis com el d’El Carme per exercir el seu dret a vot. No s’han vist aglomeracions, a diferència de la imatge de fa tres mesos, en els comicis al Parlament de Catalunya del 27 de setembre. Els electors sí que han remarcat la importància d’aquestes eleccions generals on també hi havia persones que votaven per primer cop.

La cap de llista del PSC per Lleida al Congrés, Mònica Lafuente, ha votat aquest matí des de l’Escola Municipal de Música de Mollerussa i ha demanat la màxima participació en aquests comicis amb l’objectiu, ha dit, que es produeixi un canvi polític al Govern de Madrid.

Mentre, l’alcalde de la ciutat, Marc Solsona que ha acudit a les urnes instal·lades a La Salle, ha destacat la importància que té l’exercici del dret a vot per manifestar la voluntat del poble català en el procés sobiranista.

Des de Fondarella, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, també ha expressat la voluntat que aquests comicis generals del 20 de desembre facin la funció de segona volta del 27 de setembre.

A banda del procés català, la ciutadania està a l’expectativa de com aquetes eleccions poden representar la fi del bipartidisme amb l’entrada amb força, al Congrés i al Senat, de noves formacions polítiques.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.