Jornada per recuperar l’espai natural del riuet de Vilanova de Bellpuig

El grup ecologista la Guineu del Pla de Vilanova de Bellpuig ha reprès la seva activitat després d’anys aturat amb un pla de dotze actuacions per aquest 2020. Es divideixen en tres àmbits: l’educatiu, el de sensibilització i el de recuperació del patrimoni natural. En aquest sentit, l’associació celebrarà aquest diumenge la I Jornada Feinera per recuperar l’espai natural del riuet com a punt de trobada per activitats familiars i esportives.

La tasca d’aquest diumenge té l’objectiu principal de netejar la zona, que es troba intransitable per la manca de manteniment a pesar dels esforços puntuals per evitar-ho de veïns, propietaris de les finques adjacents i anteriorment també del mateix grup ecologista. Per aquesta raó, l’associació fa un crida a la ciutadania perquè participi de la jornada, que defineixen de festiva.

La I Jornada Feinera de la Guineu del Pla s’iniciarà a partir de dos quarts de deu del matí (09.30 h) amb un esmorzar popular. Recordar que el grup ecologista va néixer fa vint anys i que en el passat ja ha dut a terme algunes actuacions a la zona, com una plantada d’arbres amb el suport d’entitats locals.


Informa: Ignasi Gómez

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.