Jornada per visibilitzar les dones empresàries del Pla d’Urgell

Tindrà lloc el proper dijous dia 1 de desembre a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell

El Consell Comarcal i l’Associació Empresarial del Pla d’Urgell organitzen el proper dijous 1 de desembre la jornada “Dona i empresa, liderem en femení” que vol visibilitzar el talent femení present a la comarca, segons ha explicat la vicepresidenta de l’ens comarcal Rosalia Carnicé.

En aquesta primera edició, es comptarà amb la presència de dones directives en ambients multinacionals com Marta Esqué, directora d’Estratègia i Transformació a Espanya, Itàlia i Portugal a PepsiCo, Ana Pedró, responsable de vendes al nord i est d’Espanya i Portugal a BASF, Marta Soria, responsable de Data&Reporting a Palladium Group o Mercè Nabau, directora de finances i control de gestió a Brose Group. 

Així mateix hi haurà les ponències de cinc dones emprenedores com Montse Pujol, propietària i gerent del Grup PMP, Heidi Valls, inventora de petita maquinària, Eva Lorente, propietària i gerent d’ADEL, Ainhoa Sansó, propietària i gerent d’Aulastudi i Centre d’Estudis del Pla d’Urgell i Raida Mitjavila, co-propietària de l’explotació agrària i ramadera Puig Pinós Mitjavila SCP.

Tot plegat estarà moderat per la presentadora Mari Pau Huguet i tindrà lloc a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell de 9:30 a 13:30 h.

A banda de Rosalia Carnicé, la integrant de l’Associació Agrupem, Mirna Pedrós; la tècnica del SIAD i SAI del Consell, Mar Torrent, i la tècnica de promoció econòmica, Mònica Capell, van participar també en la roda de premsa de presentació de la jornada.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.