Jornada sobre el repte energètic a Bellvís

Va comptar amb la participació d’una trentena d’assistents

Aquest dimarts, dia 3 de maig, es va fer a Bellvís una jornada sobre perspectives del sistema energètic amb l’assistència d’una trentena d’assistents. La Jornada va ser inaugurada pel director dels serveis Territorials del DACC a Lleida, Ferran de Noguera, i clausurada per l’alcalde de Bellvís, Joan Talarn.

L’any 2018 vam iniciar a Bellvís un cicle de trobades anuals per tractar els reptes del segle XXI des de diferents vessants com l’agroalimentari o el canvi climàtic, amb la finalitat d’entendre millor les perspectives de futur i com posicionar-se davant els canvis.

En l’edició d’enguany es va abordar un tema molt rellevant i de gran actualitat com és el sistema energètic, en el context de la Llei del Canvi Climàtic. En aquesta llei es planteja com un dels objectius per al 2030 que les energies renovables suposin un percentatge important de l’energia consumida a Catalunya.

La Jornada va donar una visió pràctica i entenedora per a un sector agrari dinàmic i una ciutadania proactiva, tot facilitant informació i orientacions per impulsar el canvi de la utilització de recursos fòssils a renovables.

La jornada estava organitzada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentacció i Agenda Rural i l’Ajuntament de Bellvís amb la col·laboració de la Cooperativa Verge de les Sogues i la Col·lectivitat de Regants núm. 12 de Bellvís.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.