Josep Gené és el nou president del CFJ Mollerussa

La nova junta vol fer un pla de viabilitat econòmica per fer front als pagaments pendents

El CFJ Mollerussa ha redefinit la seva nova junta directiva, que presidirà Josep Gené. El projecte “Som el CFJ Mollerussa” pretén convertir el club en una gran família amb un pilar fonamental “millorar l’experiència de les nostres jugadores i jugadors a través d’un procés formatiu evolutiu on es buscarà que cadascun d’ells i elles arribi a la seva màxima expressió personal i esportiva”, ha assegurat el nou president. Tanmateix, també es vol potenciar el futbol femení, crear noves sinergies pel club i mantenir el màxim nivell possible del primer equip.

A més de Gené, l’equip directiu també compta amb Josep Mª Gaya com a president d’honor, Òscar Cruz com a vicepresident i responsable del futbol base, Òscar Zambrano com a tresorer i vicepresident de l’àrea financera-esportiva, i Xavier Ayala com a secretari i vicepresident de màrqueting i comunicació. Aquest canvi es produeix després de la recent dimissió de Jaume Vallverdú i Agustí Pons per motius personals i laborals.

La junta entrant ha anunciat que treballarà per fer una auditoria interna, així com un pla de viabilitat econòmica per fer front als pagaments pendents i també per fer “una gestió basada en la prudència i la competitivitat”. Aquesta nova etapa enceta amb la planificació de la temporada vinent iniciant converses amb Jordi Cortés, membres del cos tècnic i la plantilla.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.