Joves de Mollerussa treballen per millorar la Vilaclosa

Una dotzena de joves han començat aquesta setmana a treballar per millorar el carrer de la Vilaclosa de Mollerussa. Participen en el primer cap de treball local que ha organitzat l’ajuntament, a través de la regidoria de Joventut, amb l’objectiu de sanejar les façanes i millorar l’estètica de la zona, ubicada al centre de la ciutat. En aquest sentit, els participants, d’entre 12 i 17 anys, desitgen que els veïns “gaudeixin d’un carrer més net”.

El consistori ha parlat amb els 32 propietaris dels immobles del carrer per tal que permetin els treballs amb una paleta de colors escollida per donar una imatge de conjunt a l’espai. A més, la iniciativa servirà també perquè els joves s’endinsin en la història de la ciutat a través del coneixement del seu nucli antic. L’aprenentatge anirà de la mà de l’arxiver municipal i el Casal L’Arreu.

El camp de treball, que està coordinat també per Quàlia, preveu una segona acció més endavant amb algun artista local que pugui realitzar un mural o grafit. Recordar que l’ajuntament premia la tasca voluntària dels joves regalant-los l’entrada a les piscines durant l’estiu.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.