Joves voluntaris restauren una passarel·la antiga de Lleida per donar-li un nou ús al Palau d’Anglesola

L’estructura, cedida per la Paeria de Lleida, feia més de 25 anys que no s’utilitzava i servirà perquè es pugui creuar el canal en un punt per on solen passejar els veïns

Aquesta passarel·la ha estat en desús durant més de 25 anys a Lleida, però des d’aquest dimecres al matí ja ha recuperat la seva funcionalitat. La Paeria de Lleida ha cedit l’estructura a l’ajuntament del Palau d’Anglesola que, mitjançant el grup de voluntaris del poble, l’ha instal·lada en un punt estratègic pels veïns que passegen per la banqueta del canal.

La restauració de la passarel·la ha anat a càrrec de la vintena de joves que participen cada setmana durant l’estiu en el projecte de voluntariat “Fet a Jova” del Palau. En concret, els adolescents s’han encarregat de llimar i pintar l’estructura i de fer els forats per a la instal·lació d’aquesta.

A banda d’aquesta obra, els joves del voluntariat han creat una zona de chill out exterior adreçada als lectors de la biblioteca municipal o han construït nius per atreure muricecs amb la intenció de reduir el nombre de mosquits a la zona de les piscines, entre altres.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.