JuntsxCat presentarà tres cares noves a les regidories de l’Ajuntament de Mollerussa

CEWdATwWoAAL9M6

Pere Garrofé Cirés, Anna Maria Carné Baiget i Ramon Teixidó Peraire seran les tres cares noves de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Mollerussa a partir de la seva constitució, el dia 15 de juny. Cal recordar que la formació disposarà d’un total de nou regidors al consistori, dos menys que en la passada legislatura.

Garrofé, de 58 anys i natural de Mollerussa, accedeix a la casa consistorial com el número dos de la llista presentada per l’alcalde reelegit i actualment en funcions, Marc Solsona. És arquitecte tècnic i dirigeix una empresa de construcció. Així mateix és membre de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa i acumula trenta anys col·laborant al comitè de la Fira de Sant Josep.

190408_Taller VAI UlleresWEB.mp4.Imagen fija001 (3)

La segona cara nova és Anna Maria Carné, de 44 anys, veïna de la capital del Pla d’Urgell i psicòloga de professió. Carné treballa en l’àmbit de la psicologia des de l’any 1998, i els seus darrers 10 anys laborals els ha centrat a evitar i tractar l’aïllament de la gent gran així com en procurar el correcte desenvolupament cognitiu d’infants i adolescents. En aquest sentit, la professional de la psicologia també és membre del Consell Social de Mollerussa i forma part del projecte “Junts serem invencibles” per a fomentar el voluntariat entre els més joves.

A6CtRBDU_400x400

La darrera de les novetats de JuntsxCat Mollerussa al consistori serà la de Ramon Teixidó, de 61 anys, i administratiu-comptable de professió. Teixidó ha ocupat càrrecs de direcció i finances durant la seva vida professional, així mateix també és membre de Creu Roja, Omnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana, i l’Agrupació Sardanista de Mollerussa.

D’altra banda, es mantenen com a regidors respecte a la passada legislatura Xavier Roure, Rosalia Carnicé, Dolors Bargalló, Bernat Díaz i Joan Ramon Domingo.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.