Jurat mòbil i més temps per exhibir les disfresses i carrosses al Carnaval de Mollerussa

Les comparses que desfilaran en la rua de Carnaval de Mollerussa, que tindrà lloc el pròxim 22 de febrer, gaudiran enguany de més temps per exhibir les seves disfresses i carrosses. Els participants realitzaran el mateix recorregut de l’any passat però s’aturaran durant un quart d’hora a l’avinguda del Canal, on podran escenificar la seva coreografia davant del públic i el jurat, que com a novetat serà mòbil, i distribuirà un total de 600 euros en premis.

La rua s’iniciarà a partir de les 17 h de la tarda des del Pavelló del 125è Aniversari i mantindrà un recorregut curt adreçat als infants, que podran fer mitja volta a l’avinguda del Canal, i un altre de llarg, que farà un tomb sencer per la zona. Posteriorment, hi haurà un espectacle infantil a càrrec de la companyia SAC Espectacles. I a partir de dos quarts de deu de la nit tindrà lloc al Pavelló Pla d’Urgell el sopar de carnaval i les actuacions del grup Versió Impossible i d’un discjòquei.

Després del sopar es farà públic el veredicte del jurat i es durà a terme el lliurament de premis a les millors comparses. El termini d’inscripció per participar al concurs està obert fins al 18 de febrer al migdia.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.