Jutges del Suprem seran els diables del Pessebre Vivent de Linyola

El Pessebre Vivent de Linyola canviarà enguany els diables per jutges del Tribunal Suprem. Sota el lema de L’infern del procés a la terra, l’Associació de l’esdeveniment ha preparat aquesta acció “transgressora” que es podrà veure durant els quatre dies de representacions: el 26 i 29 de desembre i l’1 i el 6 de gener. D’aquesta manera, l’escena de l’infern es convertirà en un tribunal on quatre figurants, dels 120 que donaran vida al pessebre, es vestiran amb una toga.

A més, la 21a edició del Pessebre Vivent també comptarà amb quatre noves escenes, i com a novetat, amb la figura d’un caganer. L’interpretarà l’actor lleidatà Ivan Caelles, que farà un monòleg vinculat a la història d’aquest personatge abans de guiar els assistents per les funcions dels dies de Sant Esteve i de Reis.

A banda del Pessebre, una altra de les activitats nadalenques de Linyola és la campanya Ajuda’ns a il·luminar el Nadal, que regalarà una flor d’aquesta època i un calendari del Bon Consumidor als veïns que decorin les facanes de casa amb llums o objectes decoratius nadalencs, i que posteriorment ho comparteixin amb una imatge a les xarxes socials.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.