L’11a Mollerussa Lan Party espera 700 inscrits

La Mollerussa Lan Party espera assolir la xifra de 700 inscrits en la seva 11a edició que s’encetarà aquest pròxim dijous a la tarda i s’allargarà fins al pròxim diumenge. Durant 72 hores ininterrompudes, participants d’arreu de l’Estat espanyol i fins i tot de països com Itàlia i Grècia gaudiran d’un esdeveniment que per la seva magnitud és el més important de Catalunya, i espera consolidar-se en el tercer escaló del podi a l’Estat espanyol gràcies al nombre d’inscrits d’enguany, que té previst incrementar-se en gairebé un centenar respecte a l’any passat.

Enguany, des de l’organització s’ha apostat per potenciar els jocs de lluita amb la gestió conjunta de BCN Fighters i l’associació Ragnarok. D’aquesta manera, dissabte es portaran a terme diferents tornejos amb jocs com Dragon Ball Fighters, Tekken 7 i BlazBlue. Així mateix, jocs com el Fornite, Counter Strike o League of Legends també seran presents en la jornada.

Cal destacar que el divendres es realitzaran diferents competicions en benefici de l’associació contra el càncer.

Pel que fa a la part oberta al públic en general, es comptarà novament amb la Mollerussa Lan Party Kids, que reunirà a 300 alumnes provinents de 4 centres del municipi. Així mateix, s’exhibiran drons de petita mida i com a novetat es realitzarà una competició de Clash Royale amb una inscripció prèvia de 5 euros.

Pel que fa a la infraestructura, cal destacar que el 90% del cablejat quedarà soterrat o fora de l’abast dels participants i que s’instal·larà un servidor d’alta velocitat. Així mateix, es repartiran més de 7.000 euros en premis i hi haurà diferents sortejos al llarg de l’esdeveniment.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.