La 12a Catigat exhaureix les 1.000 inscripcions amb un increment de la participació femenina

Secuencia 01.Imagen fija001
  • El 20% dels inscrits són dones, el que significa un increment de més del 5% respecte a passades edicions

La 12a edició de la pedalada Catigat que enguany partirà de Miralcamp ha tancat inscripcions aquest dimecres al matí després d’haver exhaurit les 1.000 inscripcions 14 dies abans de la seva celebració, un temps rècord. Així mateix, el 20% del miler d’inscrits són dones, el que significa un increment del 5% de la participació femenina respecte a passades edicions, un dels objectius que s’havien marcat els organitzadors de la prova i la plataforma “Ellas son de aquí”.

Així mateix, la pedalada també estrenarà aquest any la versió KIDS, un recorregut planer per a fer amb família, que va esgotar les 50 inscripcions dobles en 15 dies.

Per tant la Catigat es consolida com la pedalada popular amb més participació de la demarcació de Lleida i com l’atractiu turístic esportiu més potent de la comarca del Pla d’Urgell, ja que recorre per tots els poble i per un llarg seguit d’indrets emblemàtics de la comarca, com l’Estany d’Ivars  i Vila-sana, els inferns de Miralcamp, el Bullidor, La Serra de Sidamon, els restaurats búnquers de Bellvís, el Mirador del Barranc, o les banquetes de la 3ª sèquia.
El Club BTT Miralcamp, juntament amb els altres clubs organitzadors i el centenar llarg de persones voluntàries, faran possible que el proper 1 de maig el poble de Miralcamp i la comarca es converteixin en l’escenari de la cita esportiva biciclista de més rellevància de ponent.

Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.