La 145a Fira de Sant Josep tanca amb 180.000 visitants i amb un 65% d’expositors que han complert els seus objectius

La consellera d’Agricultura ha estat l’encarregada de cloure la 145a Fira de Sant Josep, que ha viscut una de les seves millors edicions dels darrers anys. Meritxell Serret ha destacat el paper del certamen a l’hora d’aplegar i projectar el sector agroalimentari català i ha estès la mà a l’organització per acompanyar-los en el futur camí d’aconseguir que aquesta cita sigui un referent a escala internacional.

La Fira ha tancat portes arribant als 180.000 visitants, un 20 per cent més que l’any passat. Mentre, el volum de negoci també hauria crescut, ja que un 65 per cent dels expositors han dit a les enquestes que l’organització ha dut a terme durant el certamen, que han vist complerts o superats els seus objectius.

Mentre, el 37è Saló de l’Automòbil també ha tancat amb un balanç positiu i s’augura que es podria superar la xifra de vendes de l’any passat, que van arribar als 5,4 milions d’euros. I pel que fa a la quinzena de sessions tècniques, en aquesta edició s’ha incrementat l’assistència de professionals, aplegant entre totes elles a més de 1.700 persones.

Enguany s’ha homenatjat la tasca de Conxita Tarròs, que va treballar durant 35 anys a la fira. Va ser en el marc de la Nit de l’Expositor on es van lliurar els guardons d’innovació davant d’unes 600 persones.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.