La 149a Fira de Sant Josep de Mollerussa tanca amb 138.000 visitants i la meitat dels expositors satisfets

L’organització valora molt positivament el certamen, que ha recuperat les dates habituals enmig d’un context agrari i geopolític complex

La 149a Fira de Sant Josep de Mollerussa ha tancat portes aquest diumenge amb uns 138.000 visitants segons el càlcul fet per l’organització. La xifra creix respecte els 74.000 de la darrera edició, celebrada al juny de l’any passat, però queda lluny dels 175.000 registrats el 2019, abans de l’esclat de la pandèmia. Des de l’ens firal s’ha valorat molt positivament el certamen i s’ha afirmat que ha recuperat el pols malgrat les dificultats del context agrari i geopolític.

La fira celebrarà l’any vinent la seva 150a edició i ja s’ha anunciat que es preveuen fer activitats al llarg de l’any. En aquest sentit, cal destacar que el 70% dels 224 expositors d’enguany han manifestat la seva intenció de tornar l’any vinent. A més, el 50% dels expositors haurien complert els seus objectius per al certamen i un 5% els hauria superat.

Afegir que durant la fira s’han recuperat les jornades tècniques presencials amb uns 425 participants així com el lliurament dels premis a la innovació.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.