La 150a Fira de Sant Josep de Mollerussa reubicarà l’espai dedicat als tractors a la zona de les firetes

Els expositors de maquinària agrícola guanyaran així 3.000 m2 nets d’espai expositiu, un 50% més dels que disposaven fins ara

Fira de Mollerussa remodelarà el recinte firal amb motiu de la 150a Fira de Sant Josep, que tindrà lloc del 17 al 19 de març de 2023. La principal novetat és el trasllat del Saló del Tractor i de part dels expositors que s’ubicaven a l’avinguda del Canal i carrer de Belianes fins a l’espai de darrere dels Pavellons Firals, que fins ara acollien les firetes. Amb aquesta modificació, els expositors de maquinària agrícola guanyaran 3.000 m2 nets d’espai expositiu, és a dir, un 50% més dels que disposaven fins ara. Tot plegat vol servir per fer una dinàmica firal més professional.

Per efectuar aquesta modificació, es faran obres d’adequació del terreny com asfaltar-lo o dotar-lo d’electricitat. Això implicarà el trasllat de les firetes a l’esplanada de la cruïlla de la carretera de Miralcamp amb Ronda de Ponent, vora de l’Escola Mestre Ignasi Peraire. Així mateix, els expositors de productes alimentaris, que s’ubicaven al pavelló del 125è aniversari, ara ho faran a l’avinguda del Canal.

Aquesta serà la sisena modificació que viu el recinte de la Fira de Sant Josep al llarg dels seus 150 anys d’història.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.