La 1a Fira Clicks del Pla d’Urgell se celebrarà els dies 19 i 20 de setembre al Palau d’Anglesola

cartell Playmopalau_fira de Clicks del Pla d'Urgell

El cap de setmana del 19 i 20 de setembre tindrà lloc la primera Fira dels Clicks del Pla d’Urgell al Palau d’Anglesola. La mostra comptarà amb 15 dioramistes que presentaran diferents temàtiques en maquetes de grans dimensions. També hi haurà 5 botigues especialitzades amb el món del Playmobil.

La fira és hereva de les tres primeres mostres que van organitzar cinc infants palauanglesolins en les darreres festes majors d’estiu de la vila. Enguany aquests nens i nenes -ara adolescents- fan una passa més, afegeixen metres quadrats i més dioramistes, amplien l’àmbit incorporant el nom de Fira del Pla d’Urgell a l’original PlaymoPalau, però l’organitzen amb la mateixa filosofia del primer dia: compartir i gaudir amb el món dels clicks. Per això comptarà amb un concurs de petits diorames perquè infants i joves de la comarca puguin exposar les seves creacions amb el material que tenen a les llars. També tindrà lloc el concurs buscaclicks per fer més amena la visita i hi haurà un photocoll de figures gegants.

playmopalau 2019 (1)
A causa de la situació que vivim, l’aforament està limitat i cal reserva prèvia. L’ús de la mascareta serà obligatori durant tota la visita. Les entrades seran per torns i amb grups familiars de màxim deu persones. Es poden adquirir pel preu simbòlic d’un euro al web emplauelpalau.cat

Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.