La 1a Jornada Pro Banqueta de Mollerussa plantarà 150 arbres el pròxim 28 d’octubre

La plantada de 150 plataners, i la inauguració d’una tanca perimetral que té com a finalitat preservar tota la zona del Salt del Duran, seran els dos actes centrals de la 1a Jornada Pro Banqueta que se celebrarà a Mollerussa el pròxim 28 d’octubre. Així mateix, una caminada popular i un esmorzar solidari complementaran la jornada.

La plantada d’arbres es durà a terme en la zona de la Carrerada, primer punt de parada dels participants en la caminada, la qual s’iniciarà des de la comissaria dels Mossos d’Esquadra. Aquest acte es durà a terme gràcies a la recentment creada associació Amics i Amigues de la Banqueta de Mollerussa al Salt del Duran, i a la col·laboració de la Casa Canal, i dels Ajuntaments de Mollerussa i de Golmés.

En la mateixa línia, des del consistori mollerussenc s’ha destacat la importància de recuperar i preservar aquest patrimoni natural.

Cal afegir, que la construcció de la tanca de protecció del Salt del Duran es finançarà amb els 749 euros aconseguits per l’entitat d’Amics i Amigues en el concurs l’Espenta i amb 3.600 euros que aporta l’Ajuntament de Mollerussa.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.