La 20a edició del premi de poesia Maria-Mercè Marçal comptarà amb 62 obres originals

La 20a edició del premi de poesia Maria-Mercè Marçal, organitzat pel Consell Comarcal del Pla d’Urgell, comptarà amb 62 obres originals, gairebé el doble de les presentades en l’edició passada. El jurat del certamen, compost per Jordi Pàmias, Jaume Pont, Àngels Marzo, Joan Cornudella i Ramón Rubinat descobrirà el nom del vencedor durant la vetllada literària que se celebrarà el pròxim divendres 2 de març. La convidada especial de l’edició d’enguany serà Lluïsa Julià, membre de l’Associació d’Escriptors de Llengua Catalana i amiga personal de la poetessa d’Ivars d’Urgell.

A banda de la publicació de l’obra  per l’Editorial Pagès Editors, el guanyador del certamen s’endurà un premi en metàl·lic de 3.000 euros corresponent als drets de la primera edició de l’obra premiada. Durant la presentació, el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Josep Trull, ha destacat que el 25% del participants del premi Maria Mercè Marçal són de fora de Catalunya, fet que demostra el prestigi del certament.

A la vetllada, titllada pel propi president com la festa de la cultura de la comarca, també hi participaran els alumnes de l’escola de Música Irineu i Segarra d’Ivars d’Urgell i es farà una lectura de poemes del llibre El Sol del Pla, enguany a càrrec dels alumnes de ll’Institut Terres de Ponent de Mollerussa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.