La 24a Fira Autotardor de Mollerussa d’aquest cap de setmana presentarà un augment d’expositors

Un total de 28 expositors seran presents en la 24a Fira Autotardor de Mollerussa que tindrà lloc del 26 al 28 d’octubre. Enguany l’esdeveniment comptarà amb 3 expositors més que l’any passat, tots ells de maquinària agrícola industrial, que en sumaran 5 en total. Així mateix 19 seran d’automoció, 3 de serveis i 1 de furgonetes.

La fira espera superar el centenar de vendes i el milió d’euros de recaptació, una previsió que permetria apropar-se als números de l’any passat, on es van vendre 117 cotxes i es van recaptar 1.600.000 euros. Un aspecte que sumat a la resta de fires d’aquest 2018 auguren un tancament d’any gairebé de rècord per a Fira de Mollerussa.

Per altra banda, la fira presentarà una àmplia gamma de vehicles superior a la d’altres fires de Catalunya.

Els tres pavellons del Recinte Firal del municipi seran l’escenari d’aquesta 24a edició, d’entrada gratuïta i que obrirà portes de divendres a diumenge de 10h del matí a la 20h de la tarda. A més, també comptarà amb un espai de vehicles low cost a l’exterior i amb un sorteig d’un premi de 3.000 euros entre els compradors d’un automòbil d’ocasió a la fira.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.