La 25a edició de la fira Expoclàssic de Mollerussa escalfa motors

Fira de Mollerussa prepara ja la 25a edició de l’Expoclàssic, dedicada al món del motor clàssic i històric, que estava prevista en un principi per al mes de maig però que es va optar per ajornar al cap de setmana del 19 i 20 de setembre.

Per aquest 25 aniversari de l’Expoclàssic, Fira de Mollerussa prepara dues exposicions, una de motos Montesa ja que coincideix amb els setanta-cinc anys d’aquesta firma catalana i una altra de cotxes centenaris, que complementaran el Mercat de l’Automòbil, Motos, Accessoris i Col·leccionisme, el qual es treballa a nivell comercial i compta ja amb expositors inscrits.

La mostra “75 anys, 75 motos” pretén ser una macro-exposició com ha explicat Xavier León, qui serà un dels grans col·laboradors que farà possible aquesta mostra amb la cessió d’una quarantena de motocicletes de la seva col·lecció particular.

Entre les més destacades, hi haurà diferents models Impala dels anys 60 així com una Cota 247 o la primera moto infantil que es va fer a Espanya la Cota 25.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.