La 29a Mitja Marató de Mollerussa espera 900 atletes i estrenarà trofeus

La 29a Mitja Marató de Mollerussa, que tindrà lloc el diumenge 16 d’octubre, vol incentivar que algun dels 600 corredors que es preveuen que hi participin en aquesta edició pugui superar el rècord vigent des de l’any 92, en què l’home més ràpid va fer el circuit en 1 hora 5 minuts i 14 segons, mentre que en dones la marca es va situar, l’any 2007, en 1 hora 15 minuts i 42 segons. Per aquest motiu, l’Associació Atlètica Xafatolls i l’Ajuntament de Mollerussa premiaran amb 500 euros a un únic atleta que sigui capaç d’establir un nou rècord. D’altra banda, una novetat d’enguany serà l’estrena de nous trofeus.

A banda de la mitja, hi ha la possibilitat de dur a terme una cursa de 5 quilòmetres, on s’esperen 300 corredors més. I un dia abans també s’han programat les proves infantils. Tot plegat, utilitzant els carrers de la ciutat com a circuit.

En el desenvolupament de la prova hi contribuirà la tasca d’un centenar de voluntaris. Els dorsals es podran recollir des del dissabte 15 al Pavelló Onze de Setembre, on hi haurà deu expositors que participaran a la Fira del Corredor.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.