La 2a Calçotada Popular, el 6 de març i a benefici de Mollerussa Capital de la Sardana 2016

Els Pavellons Firals de Mollerussa han acollit avui la presentació de la 2a Calçotada Popular, que diferents entitats i associacions culturals i recreatives de la ciutat han organitzat pel proper 6 de març al mateix Pavelló Firal, i en què els fons que es recullin es destinaran a Mollerussa Capital de la Sardana 2016.

En l’organització d’aquesta jornada, que compta amb el suport de l’Ajuntament, s’hi han implicat set entitats: el Casal Popular L’Arreu, l’Associació de Dones del Pla d’Urgell Albada, l’Orfeó Renaixença, l’Agrupament Escolta i Guia Cal-Met, l’Agrupació Sardanista Mollerussa, el Jovent de Mollerussa i l’Associació 50 i Més.

La 2a Calçotada Popular és oberta a tota la ciutadania i des de l’organització s’espera que compti amb un ampli recolzament popular, ja que es preveu que hi assisteixin unes 500 persones i se serveixin uns 6.000 calçots. El menú per als adults inclou, a més dels calçots, llonganissa, postres, pa, cafè i vi, mentre que l’infantil està format per macarrons, llonganissa i postres. El preu per als adults és de 12 euros, i l’infantil de 8. Els tiquets es podran adquirir a l’Ajuntament de Mollerussa fins el divendres 25 de febrer en horari d’oficina (de 9 a 14.00 hores).

Aquesta calçotada popular va celebrar l’any passat la seva primera edició, en què va aplegar mig miler de persones al Pavelló Firal. En aquell cas, els beneficis van anar destinats a finançar els gegantons que havien de retre homenatge a Pepito Isanda i Carme Capell. L’èxit d’aquella iniciativa ha estat la que ha animat als seus impulsors a repetir l’experiència, en aquest cas, tal com ha recordat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, “destinant els beneficis, com no podia ser d’una altra manera, a Mollerussa-Capital de la Sardana 2016”.

Solsona ha destacat que “la suma d’esforços de les diferents entitats de la ciutat la converteixen en una iniciativa diferent”, a més de demostrar que “les associacions de Mollerussa estan vives i són proactives”. Totes les entitats participants han mostrat el seu agraïment a l’Ajuntament pel suport rebut per tirar endavant aquesta segona Calçotada Popular, que se celebrarà el mateix dia que el Cròs Culleré.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.