La 2a EquiMollerussa ja cavalca amb la vista fixada en la seva consolidació

La 2a EquiMollerussa ja cavalca, el certamen que marida competició i oci al voltant del món de l’hípica i l’equitació, ha donat els primers galops de manera oficial aquest divendres a la tarda sota una lleugera pluja, i amb la presència de més de 200 cavalls provinents d’una setantena de ramaderies de tot l’estat espanyol i França, que acullen les renovades instal·lacions de l’Institut Mollerussa. Indret, que juntament amb aquest certamen que s’inclou en el calendari firal de Mollerussa i també de l’ANCCE, esperen convertir la capital del Pla d’Urgell en un punt de trobada referencial pels amants del món del cavall.

El mal temps no ha impedit que aquesta segona edició arranqui amb una notable presència de públic, el qual ha pogut gaudir dels dos primers espectacles eqüestres. Un a càrrec de Caballos Zamora Villa i l’altre dirigit per l’Aina, la nena que xiuxiueja els ponis. Durant el dia però, també s’ha disputat la primera fase del Concurs del Cavall P.R.E i s’han dut a terme diferents proves de morfologia.

Així mateix, a banda de l’aparador nacional, enguany el certamen també dona l’oportunitat als alumnes del cicle d’hípica del centre mollerussenc d’exhibir-se amb una demostració eqüestre el diumenge al migdia.

Aquesta 2a EquiMollerussa presenta com a novetat una exposició d’exemplars del ruc català. Cal recordar que el certamen té l’entrada gratuïta i romandrà obert de dissabte de 9.00 h del matí a 19.00 h de la tarda, i diumenge de 10.00 h a 12.30 h del migdia.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.