La 37a Cursa de l’Indiot de Mollerussa espera 700 atletes per Sant Esteve

La 37a Cursa de l’Indiot de Mollerussa espera aplegar uns 700 atletes el pròxim 26 de desembre, dia de Sant Esteve. Mig miler de participants es preveu que disputin la cursa oberta, que enguany mantindrà el seu circuit urbà de 8 km però amb variacions en el recorregut. Aquest s’ampliarà a l’avinguda del Canal i fins al primer pont del camí de Belianes. També canviarà un carrer, el de doctor Fleming pel de Santa Cristina.

A dos quarts d’onze del matí es donarà el tret de sortida a la cursa principal, que com és habitual tindrà sortida i arribada a la plaça Manuel Bertrand. Per tercer any consecutiu es podrà competir per parelles en la modalitat Ekiden.

Els tres primers classificats de la cursa oberta seran obsequiats amb un gall dindi envasat al buit i un trofeu al·legòric. A més, també se sortejaran unes sabatilles esportives valorades en prop de 300 euros entre les primeres persones que van formular la seva inscripció per a la cita esportiva.

Pel que fa a la prova infantil, on s’espera la participació de 200 escolars, la sortida està prevista a dos quarts de dotze.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer mitjançant el web www.amollerussa.com/indiot


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.